Arrangementer nyt! Vedtægter mm. Forespørgeselsformularen
Mad hjælp i Corona tiden:

Bemærk: Dette tilbud gælder kun mens der er behov for hjælp.
Er du syg, i karantæne eller har du bare behov for nem mad, så bestil antal retter senest dagen før kl. 19.00, men bestil gerne flere dage i forvejen med
sms til: 2014 4080 eller mail til: kontakt@slotsbjergbyfesthus.dk
.
Da man selv skal varme maden kan den derfor spises et par dage efter. Vi leverer gerne til flere dage ad gangen.
Man kan få maden leveret lige til døren i hverdage mellem 15.30 - 17.00 for 20 kr. pr. cuvert dog max 50 kr pr. levering
i områder 4200 og 4261 og der betales forud med Mobil Pay.
Ønskes levering i andre postnummer kan der aftales pris.
DAG
Frokost kr. 35,- pr couvert
også i weekenden
Aften kr. 65,- pr couvert i hverdagene
135,- i weekenden
Tirsdag 17/3:   Kalkun cuvette med ris, sauce og salat.
Onsdag 18/3: Sandwichbolle med flæskesteg Skinke med flødekartoffler
Torsdag 19/3: 3 stk. håndmadder Frikadeller med stuvede hvidkål eller kartofler
Fredag 20/3: Roastbeef med kartoffelsalat 3 stk. smørrebrød og fredagskage
Lørdag 21/3: Weekend anretning med rugbrød, lidt lunt og pålæg *FORÅRS BUFFET pr couvert 135,-
minimum 2 kuverter
Søndag 22/3: Weekend anretning med rugbrød, lidt lunt og pålæg *FORÅRS BUFFET pr couvert 135,-
minimum 2 kuverter
Mandag 23/3: Sandwichbolle med pålæg Kylling i karry med ris
Tirsdag 24/3: Croissant med hønsesalat Svinekam stegt som vildt, med kartofler og sauce.
Onsdag 25/3: 3 stk. håndmadder Lasagne med brød
Torsdag 26/3: Sandwichbolle med skinke og ost Medister med kartofler, sauce og surt
Fredag 27/3: Frikadeller med kartoffelsalat 3 stk. smørrebrød og fredagskage
Lørdag 28/3: Weekend anretning med rugbrød, lidt lunt og pålæg *FORÅRS BUFFET pr couvert 135,-
minimum 2 kuverter
Søndag 29/3: Weekend anretning med rugbrød, lidt lunt og pålæg *FORÅRS BUFFET pr couvert 135,-
minimum 2 kuverter
Mandag 30/3: Sandwichbolle med kylling og bacon Mørbradgryde med ris
Tirsdag 31/3: 3 stk. håndmadder Stegt flæsk med persille sauce og kartofler
Onsdag 1/4: Flæskesteg med rødkål og rugbrød Biksemad med 1 spejlæg og rødbeder
Torsdag 2/4: Sandwichbolle med frikadelle Forloren hare med bacon, sovs og kartofler
Frsdag 3/4: Kylling spyd med pastasalat 3 stk. smørrebrød og fredagskage
Lørdag 4/4: Weekend anretning med rugbrød, lidt lunt og pålæg *FORÅRS BUFFET pr couvert 135,-
minimum 2 kuverter
Søndag 5/4: Weekend anretning med rugbrød, lidt lunt og pålæg *FORÅRS BUFFET pr couvert 135,-
minimum 2 kuverter

*FORÅRS BUFFET pr couvert 135,-

består af:
Tunmousse på sprød salat bund (portioneret)
Dild dressing
Oksefilet (medium)
Kyllingebryst med bacon
Mixed salat
Flødekartofler
Saltbagt kartofler
Sky sauce
og
Hjemmelavet is


Åbningsreceptionen i Forsamlingshuset/Festhus
søndag den 1. september fra kl. 15 - kl. 17.00


Klik her for forespørgselsformularen - eller ring til Anne på 2014 4080


Stedet hvor der mødes - og fejres!

Slots Bjergby Forsamlingshus/Festhus
 
 Slots Bjergbyvej 42 - 4200 Slagelse